om_foretaget_rubrik

 

Många kan leverera enkäter och visa resultat i form av siffror, tabeller och diagram. Vi går längre! Vi levererar SVAR!

 

Vi levererar SVAR som ger dig djupare insikt och förståelse för vad du och din organisation kan göra för att driva verksamheten framåt.

Vi kan också ge dig stöd genom hela processen och i det fortsatta förbättrings-arbetet.

Våra kunder finns bland kommuner och landsting, små lokala företag och världsledande globala företag. Några vill veta vad medarbetare eller brukare tycker. Andra har konstant kontroll på marknaden för konsumentprodukter. Det alla har gemensamt är att de vill vara med och påverka. De vill göra skillnad.

Våra produkter är utvecklade tillsammans med forskare, analytiker och kunder, för att de ska vara förankrade både i vetenskap och verksamhet och utformade att vara användbara för många.

Om du vill anpassa våra verktyg till din bransch eller utveckla ett helt nytt instrument, ser vi fram emot att göra den spännande resan tillsammans.

 

ORGANISATION

 

Vi på Information Tools Scandinavia AB har kontor i Nacka Strand.

Vårt moderbolag Infotools Ltd bildades 1990 och är beläget i Nya Zeeland. Vi finns även i Argentina, Australien, Bangladesh, Belgien, Indien, Nederländerna, Singapore, Storbrittanien, Sydafrika och USA.

Bland Infotools kunder finns många av de världsledande konsumentvaruföretagen och de interaktiva analysverktygen används i fler än 130 länder.

Läs mer om Infotools på www.infotools.com

 

 

om_foretaget_handskrivet_vi_tycker

om_foretaget_affarside_its